Persbericht

Nederlandse jongeren vieren bestaan van de Europese Unie met ‘Nacht van Europa’!

Veel jongeren in Nederland geloven in een sterk en krachtig Europa. Een Europa waarmee we gezamenlijk grensoverschrijdende problemen mee kunnen oplossen. Met wederom een editie van de ‘Nacht van Europa’ laten drie politieke jongerenorganisaties Jonge Democraten, JOVD en PerspectieF zien dat er visie en hoop is voor één Europa. Dinsdag 9 mei 2017 vieren wij het bestaan van Europa!

De drie organisaties hebben elk een andere kijk op Europa over hoe de unie zou moeten worden moeten vormgeven en hoe deze in de toekomst uit moet zien. De laatste jaren zijn veel euro-sceptische partijen ontstaan, maar juist in tijden als deze laten jongerenorganisaties zien dat een sterk Europa op meerdere visies wordt gebouwd. Zij laten samen zien dat de uitdagingen van de 21ste eeuw niet door Nederland alleen kunnen worden aangegaan.

De avond zal beginnen met algemene visies op Europa en hoe deze zou moeten functioneren. De laatste twee sprekers zullen in debat met elkaar gaan waarbij wij ook de aanwezigen uitnodigen actief mee te denken over verschillende standpunten.

————-

Pers: neem voor vragen contact op via pers.utrecht@jd.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>